Skägg

Från dunz0r
Version från den 11 maj 2021 kl. 19.37 av Adminsan (diskussion | bidrag) (Skapade sidan med 'Har du någon gång sett ett skägg? dunz0r har i de flesta mätningar det mest fantastiska skägget! I tre på varandra oberoende mätningar har det visats att dunz0r innehar...')
(skillnad) ← Äldre version | Nuvarande version (skillnad) | Nyare version → (skillnad)
Hoppa till: navigering, sök

Har du någon gång sett ett skägg? dunz0r har i de flesta mätningar det mest fantastiska skägget! I tre på varandra oberoende mätningar har det visats att dunz0r innehar det mest ståtliga skägget i Mellansverige. Ibland ställs frågan om skägget är hipster inspirerat. Något dunz0r själv tveklöst skulle hävda att det inte är. Historien började med att puberteten infann sig och dunz0rs kropp kläddes av strå efter strå av mörkare och mörkare hår. När hans ansikte började få fjun visste dunz0r vad han ville ha! Ett skägg ståtligare än någon annans. Ytterligare ett mått av vår käre dunz0rs målmedvetenhet, idag ser vi skörden av hans hårda arbete.

Egenskaper hos dunz0rs skägg: - otroligt starkt - naturlig glans - styvare än glas - lenare än dun - mysigare än en iglo en varm sommardag - lagomt krulligt