Pilotglasögonen

Från dunz0r
Version från den 11 maj 2021 kl. 19.49 av Adminsan (diskussion | bidrag) (Skapade sidan med 'Soligt ute? Well dunz0r skiter fullständigt i om det är soligt eller inte. Pilotbrillorna är på när dunz0r känner för det. Det finns historier om hur dunz0r haft solbr...')
(skillnad) ← Äldre version | Nuvarande version (skillnad) | Nyare version → (skillnad)
Hoppa till: navigering, sök

Soligt ute? Well dunz0r skiter fullständigt i om det är soligt eller inte. Pilotbrillorna är på när dunz0r känner för det. Det finns historier om hur dunz0r haft solbrillorna på mitt i mörkaste natten och helt utan bekymmer kunnat navigera sig fram!

Pilotglasögonen har en intressant historia. dunz0r var på resa i det mörkaste rumänska skogarna, ute på humanitär-erotiska uppdrag av okänt slag som han brukar. Han går länge, letandes efter någon törstig stackare som han fått tips om.

Helt plötsligt står där en tre meter hög trästaty av Lenin, iförd BDSM-mundering framför honom.

Statyn stirrar med döda ögon på dunz0r. dunz0r stirrar tillbaka med ihärdighet. Helt plötsligt vänder statyn på sig och öppnar en hemlig dörr i ett träd, den vänder sig långsamt, med knakande lemmar likt en väldig och gammal ek som vajar i vinden.

Den sträcker fram handen mot dunz0r. Deras blickar möts, nu ser dunz0r något i ögonen på statyn, en gnista, ett liv, en plågad själ. Han kysser försiktigt Lenin-statyn på pannan, en tår faller ned för dess kind. Statyn av Pappa Ryssland öppnar handen, där i ligger ett presentkort på SmartBuyGlasses, precis tillräckligt för att köpa ett par Ray-Ban RB3025 Aviator Large Metal Polarized 003/59. När dunz0r kommer hem köper han såklart glasögonen, det är trots allt dom bästa solglasögonen som finns.