Huvudsida

Från dunz0r
Version från den 11 september 2019 kl. 16.34 av Dunz0r-no-akachan (Diskussion | bidrag)

(skillnad) ← Äldre version | Nuvarande version (skillnad) | Nyare version → (skillnad)
Hoppa till: navigering, sök
Fel vid skapande av miniatyrbild: Kunde inte spara miniatyr till destinationen
En brunstig Dunz0r i all sin prakt
Välkommen till denna wiki dedikerad till en mycket speciell person i våra liv, dunz0r, född Gabriel under en mycket kvalmig och varm sommarnatt på Roskilde Festival 1989.

Hans efternamn, kommer från det anglosaxiska ordet "furnace" som betyder ugn på svenska. Detta namn har visat sig passa mycket väl, inte bara på grund av hans varma och kärleksfulla personlighet, utan även för att han är en varm anhängare av piptobak och kan ses spatsera på gator och torg för allmän beskådan medans röken bolmar ur hans käftar.

I barndomen blev han duktig på jo-jo och sade gärna detsamma samtidigt som han "jojo". Detta lär ha påverkat framtida diciplin.


Själsliga egenskaper[redigera]

Dunz0r har en fin själ. Somliga spekulerar i att den är turkosfärgad, medans andra bestämt hävdar att den har en mörkblå nyans och kan liknas vid en stjärnklar natthimmel.

Se även Dunz0r rodnar.

Fysiologiska egenskaper[redigera]

Fel vid skapande av miniatyrbild: Kunde inte spara miniatyr till destinationen
Armhävningar är inget problem för någon med dunz0rs otroliga fysik

Dunz0r är inte bara otroligt stark som person, hans fysiska egenskaper är inte heller dessa någonting att vara blygsam över.

Om någonting eventuellt ska ligga honom till last så är det möjligen att han ibland har svårt att hålla tillbaka sina impulser att visa prov på denna otroliga fysiska kapacitet. Bli inte skrämd om han plötsligt ställer sig och flexar för dig, eller på annat sätt demonstrerar sin muskelstyrka.

Hur blev det så här? Troligen tack vare de många "Larsson"-övningarna i vilken man står och vrider kroppen i underliga positioner 15 gånger varje dag. Den bygger en oerhörd diciplin samtidigt som han lär sig att kontrollera både kroppsliga samt mentala egenskaper.

H0m0erotiska egenskaper[redigera]

Vi har nog alla sett honom. Vi har nog alla lett i hans riktning. Dunz0r är homogent dunz0r.

Skägget

Motorcykeln

Pilotglasögonen

Håret

Priser och examina[redigera]

Hans snittbetyg ligger på MVG i alla ämnen enligt det gamla systemet, A i det nya. Han har flera nobel-pris i physics based rendering.

En snabb sökning ger oss större resultat än något annat, testa själv att söka på nässelpannacotta och sedan dunz0r så ser du att dunz0r har över 8000 träffar och nässelpannacotta 47.

Professi0nell karriär[redigera]

dunz0r och p0litiken

Demo dunz0r

Möten vi haft[redigera]

Vi alla har fått se olika sidor av dunz0r, både fina såväl som oväntade. Här sammanställer vi olika möten vi har haft med denna mycket fina människa.

Fisketuren

Dagen i skogen

Det intergalaktiska mötet

Unika minnen[redigera]

Första gången våra ögon möttes

Dunz0rs favorit färger[redigera]

Orange

Rosa

Umgänge[redigera]

Leffe och Conny (De med Adidas-byxorna. Namnen uttalas med hes röst.)

malmen

日本語[redigera]

ヅンゾルちゃん

العربية[redigera]

دنزور